Om forfatterne

De anerkendte forfattere bag grundbøgerne i MÆRKER-serien har på flere måder gjort sig bemærket i de senere års litteraturpædagogiske felt bl.a. med artikler, lærebøger og kurser.

Alle forfatterne er også meget interesserede i at være i tæt dialog med de dansklærere og elever, der bruger deres materialer, så I er velkomne til at maile til dem.Mette Bechmann Westergaard

Lærer, skolebibliotekar og Master i Børnelitteratur. Har undervist på mellemtrinnet og i udskolingen siden 1998. Forfatter til Ned i Novellen og undervisningshæfter til fiktionsserien Os fra Blomsterkvarteret, samt undervisningsforløb på dansk3-6.gyldendal.dk.
Forfatter til Mærkelige dage, MÆRKER.
mette.westergaard2@skolekom.dk


Marianne Oksbjerg

Cand. pæd. i Dansk didaktik og ansat som adjunkt ved læreruddannelsen i Aalborg. Har undervist i dansk i grundskolen i mange år og har erfaring med undervisning i dansk på læreruddannelsen. Har bidraget til antologien Litteraturlyst og læring og til flere tidsskrifter med artikler om litteraturundervisning, læring og elevers udvikling af kommunikationskritisk kompetence. Forfatter til flere undervisningsforløb på dansk3-6.gyldendal.dk.
Forfatter til Stor, større, størst og Ustyrlig uhygge, MÆRKER.
mao@ucn.dk 

Ayoe Quist Henkel

Cand.pæd. i Dansk didaktik og lektor ved læreruddannelsen i Silkeborg, VIA University College. Forfatter til materialerne SAMMEN OM at læse litteratur samt medredaktør og bidragyder til grundbøgerne Stjernebilleder I-III om moderne børne- og ungdomslitteratur.
Forfatter til Barske brødre og Ustyrlig uhygge, MÆRKER.
aqh@viauc.dk


Anna Karlskov Skyggebjerg

Lektor, ph.d. og ansat på Aarhus Universitet, Faculty of Arts. Uddannelsesleder for Kandidatuddannelsen i didaktik og koordinator for Masteruddannelsen i børnelitteratur. Forfatter til artikler om litteraturpædagogiske emner, adskillige undervisningsmaterialer om litteratur- og forfatterskabslæsning på mellemtrinnet samt undervisningsforløb på dansk3-6.gyldendal.dk.
Forfatter til Hvad er meningen?, MÆRKER.
aks@dpu.dk